Om meg

Jeg heter Martine-Othelie Almaas, er 20 år gammel og kommer fra Trondheim.

Jeg er født i Oslo og hadde mine to første år der, så flyttet jeg og mamma til Trøndelag og her har jeg bodd så langt. Faren min og mine tre søsken bor på østlandet. Jeg har alltid bare bodd med mamma og det har vært kjempehyggelig. Jeg har også en kjæreste som jeg har vært sammen med i snart 4 år.

Denne nettsiden handler om psykisk helse og om hvordan livet som psykisk syk er og har vært. Jeg har diagnosene Borderline personlighetsforstyrrelse og ADHD med indre uro, og fokuset på denne nettsiden er på disse to lidelsene men… Det som også er viktig å forstå, er at den type behandling jeg har hatt, kan hjelpe hvem som helst. Så om du ikke har ADHD eller Borderline, så kan denne nettsiden være fin for å lære seg å takle følelsene sine og hvordan vi kan håndtere ulike situasjoner som kan virke skumle eller annerledes. Jeg har gått i behandling i mange år og fikk diagnosene når jeg var 18 år gammel. Jeg har vært i BUP (Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk) og er forhåpentligvis ferdig med behandling ved Nidaros DPS i 2018. Psykisk helse er noe jeg brenner for og vil virkelig få folk til å bli mer åpen om hvordan de egentlig har det og at det er greit å ha en dårlig dag.

Jeg har pga mine psykiske problemer ikke klart å fullføre videregående skole, så holder nå på å ta opp de to siste programfagene fra Vg3 jeg mangler for å få generell studiekompetanse. Jeg har som plan å bli barnehagelærer, så håper å få starte å studere høsten 2018.

Jeg vil skrive om hverdagslige situasjoner, om behandling og skrive litt generell fakta om diagnosene osv.

  • Jeg sitter i styret i Mental Helse Ungdom Trondheim, og er også foredragsholder der også.
  • Jeg er også fast vlogger på tre forskjellige Snapchatkontoer: psyktaerlig, psykmagasinet og mhutrondheim.
  • Fullført STEPPS og STAIRWAYS ved Nidaros DPS 2016/2017 ,  Stepps og stairways

Mail: martineotheliealmaasblogg@gmail.com

Instagram: https://www.instagram.com/martineotheliealmaas/?hl=nb

Facebook: https://www.facebook.com/martineothelie97/ 

Hvis KRISE ring:

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stinena@hotmail.no