PĂ„skeferie🐣

Hei alle sammen og god pÄske!

Denne uken har jeg «pĂ„skeferie» fra nettsiden. Jeg er veldig sliten for tiden og bruker denne uken pĂ„ Ă„ fokusere pĂ„ Ă„ gjĂžre ting som gir meg energi, ogsĂ„ skal jeg bare nyte pĂ„skedagene. PĂ„ mandag, tirsdag og litt i gĂ„r (onsdag) har jeg bare lest pĂ„ de fagene jeg tar, for Ă„ komme meg gjennom planen jeg har satt meg. I gĂ„r tok jeg endelig pĂ„skeferie og jeg skal virkelig nyte dagene.

Jeg liker pÄske veldig godt, men det er fordi jeg vet at vi alltid drar pÄ hytta til tante og onkel pÄ Agdenes. Det er en tradisjon, der hele familien pÄ mamma sin side mÞtes. I morgen tidlig drar jeg, mamma og Trond (stefar) dit. PÄ fredag skal vi feire bursdagen til Sofie som blir 5 Är og hun er den eldste ungen til Charlotte (eldste sÞskenbarnet mitt). Mimmi, morfar og tante Eva kommer ogsÄ pÄ hytta. PÄ lÞrdag og pÄskeaften, blir det grilling i fjÊra og quiz, fÞr vi har en ordentlig pÄskeaftenmiddag pÄ hytta pÄ ettermiddagen. Jeg gleder meg enormt mye til Ä dra dit og jeg gleder meg til Ä vÊre sammen med familien min. De betyr alt for meg.

VĂŠret ser hvertfall perfekt ut i helga og det er jeg veldig glad for!

Det blir nye oppdateringer til uka, med nytt tema og bilder fra pÄskehelga. HÄper alle sammen fÄr en strÄlende pÄske, ogsÄ er det viktig Ä bare nyte hver eneste dag som gÄr. Jeg gleder meg bare til Ä komme til havet og Ä kunne sitte i fjÊra og pÄ hytta med folk som jeg virkelig bryr meg om og som betyr alt for meg. Jeg er uendelig glad og takknemlig for alt jeg har og alle de gode folkene jeg har i livet mitt.

Det blir nok ogsĂ„ en oppdatering pĂ„ facebooksiden min i helga, fĂžlg meg gjerne der – lik siden her.

God pĂ„ske!💛

  • Martine-Othelie Almaas

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen mÄ avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger pÄ psykmagasinet.no. Ønsker du Ä blogge om psykisk helse pÄ psykmagasinet.no sÄ kan du ta kontakt med ansvarlig redaktÞr pÄ mail: stinena@hotmail.no