Bryllup!

Hei igjen!

Tirsdag hadde jeg min fjerde og nest siste eksamen i NHB (Natur, helse og bevegelse), og jeg kjenner virkelig at dette har satt seg i kroppen. I går fikk jeg også svar på karakter på dramaeksamen og fikk en B og er utrolig fornøyd med det!

Kroppen er helt utmattet og energinivået er lavt. Heldigvis ser jeg enden på alt og snart er det sommerferie! Det er totalt fire studiedager igjen med eksamen og fredag 07.06.19 har jeg fullført første studieår ved Dronning Mauds Minne Høgskole og er utrolig stolt over meg selv og alt jeg har klart dette året. Tanker og følelser har aldri vært så stabile som de har vært dette året, jeg godtar at perioder er dårligere innimellom, men dette gjelder også alle mennesker, så er jo helt naturlig. Alle mennesker har perioder som er gode og noen som er mindre gode, og det er jo helt normalt at eksamenstider er stressende og skaper tanker og følelser som er negative og som påvirker kroppen.

Når jeg sier tanker og følelser som er negative, så mener jeg så klart ikke destruktive, for det er noe annet. Alle mennesker har tanker og følelser og klarer aldri å tenke 100% positivt hele tiden, sånn er det bare, men det handler om å kunne la følelser og tanker komme, få det ut på en god måte og fortsette dagene. Nå er kropp og hodet hos meg bare utmattet og tom for energi, jeg vet nå at jeg trenger all tiden fram til neste eksamen på å slappe av for å samle energi igjen. Når eksamen er ferdig fredag, drar jeg og Christian til Østlandet, han til søsteren sin og jeg drar til Pappa. På lørdag skal jeg i bryllup til ei som jeg har sett på som min storesøster store deler av livet, og selv om hun ikke er min biologiske søster, så vil hun alltid ha en stor plass i livet mitt og jeg gleder meg enormt til å se henne som brud!

Vi skal også feire bursdagen til pappa, Helene (halvsøster) og min nest yngste halvbror Kristoffer. Helene og Kristoffer har på en måte runddager, der Helene blir 20 år og Kristoffer blir fem år. Gleder meg masse til å se alle sammen og gleder meg virkelig til eksamen er over og sommerferie!!

Ønsker dere alle en fortsatt fin uke, også skal jeg bruke resten av uken til å slappe av og lade opp kroppen til en ny uke med eksamen og bryllup! <3 Stor klem fram meg til deg!

  • Martine-Othelie Almaas

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no