DRAMA

Hei og god torsdag alle sammen. Denne uka består kun av drama, drama og drama!

På tirsdag møtte vi opp kl 09.00 ved Høgskolen, satte oss i eksamensgruppene og hver gruppe fikk da utdelt eksamensoppgaven og et dikt vi skulle bruke som impuls. Når oppgaven var gitt, satte vi oss på et grupperom der vi kunne ta en runde på hva alle i gruppa tenkte om oppgaven, og så ble det planlegging av handling og hva vi skulle gjøre på forestillingen vår.

I morgen (fredag) kl 09.00 skal jeg og gruppa mi ut i ilden! Publikum i morgen vil bestå av barnehagebarn som er fem-seks år gamle og to voksne derfra, sensor, faglærer og resten av klassen vår. Jeg tror dagen blir utrolig spennende, men jeg grugleder meg litt. Selve forestillingen tror og håper jeg vil gå bra, men vi skal hver gruppe etter forestillingene ha samtale med sensor og faglærer og det er nok det jeg gruer meg mest til. Men jeg tenker at så lenge vi gjør så godt i kan, så er det mer enn bra nok.

Vi har jobba hardt denne uken, og jeg gleder meg veldig til å kunne vise fram det vi har funnet på og ikke minst se hva alle de andre gruppene i klassen har laget. Jeg vil ikke røpe for mye om forestillingen enda, så mer informasjon om hvordan alt har gått får dere senere. Jeg kan gi dere et hint, og det ser dere på bilde som ligger under her. Gruppa mi skal møtes kl 08.00 for å se at alt er på plass, og klassen skal sammen ordne litt til publikum skal komme osv.

Håper alle har en kjempefin uke og at dere koser dere når dere kan og så mye dere kan. Husk å ta vare på de små og gode stundene innimellom hverdagsstresset, og kanskje ikke se på det som stress? Jeg skal hvert fall spise jordbær og is nå, og se litt på serie før jeg skal prøve å få meg en god natt søvn før klokka ringer tidlig i morgen. 

  • Martine-Othelie Almaas

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no