Et år siden!

Herrefreed alle sammen! Nå er det et år siden jeg åpna denne nettsiden, og jeg må si jeg er utrolig stolt av meg selv og ikke minst av dere! Dere har hjulpet meg til å holde denne nettsiden i gang, og ikke minst motet mitt oppe. Dere har fått vært gjennom en reise av følelser og et liv med oppturer og nedturer. 

Jeg vil takke dere alle for at dere leser nettsiden min, og ikke minst følger meg/liker på Facebooksiden min. Jeg har nå nådd over 200stk som liker siden, og er så utrolig takknemlig for at dere hjelper meg med å nå ut til folket om temaet – Psykisk Helse! Alle mennesker har en psykisk helse, og alle har tanker og følelser, og mange sliter også med å håndtere dette. Jeg er også utrolig glad for at dere har lest og hørt på alt jeg har skrevet og sagt her inne, og på de Snapchatkontoene jeg snapper for. Tusen tusen takk!

Ellers har jeg eksamen neste onsdag, så denne uka har jeg leseuke og jobber egentlig alt jeg kan fram til eksamen. Jeg øver også på 20 sanger vi skal lære oss til mandag, vi skal da vise dette fram gruppevis til foreleseren vår. Så det er mye å holde på med for tiden, og det tar veldig mye energi. I helgen har jeg egentlig bare sovet, jeg la meg tidlig både fredag og lørdag, og sov også på dagen/ettermiddagen både lørdag og søndag. Men selv om dette tar mye energi, er det ingenting annet jeg vil bli enn barnehagelærer. Så jeg holder motet oppe, og gjør alt jeg kan for at jeg skal få dette til! Det jeg synes er verst, er at jeg kjenner dette stresset utrolig godt på kroppen ved at kjeve, hode, nakke og skuldre gjør vondt, men jeg har begynt til Kiropraktor for noen uker siden og dette gjør både godt og vondt, haha. Jeg prøver alt av avspenningsteknikker osv, men det er vanskelig å virkelig få slappa ordentlig av. I helgen har jeg jo sovet så mye at det igjen har gått utover kroppen, ved at musklene fra rumpa og nedover beina har trekt seg sammen og jeg har derfor blitt kjempestiv og dette gjør også vondt. Så nå etter middag og litt mer øving, blir det ut å gå tur. På fredag har jeg og mamma tenkt å dra på svømming, og det vet jeg gjør godt! Så jeg tror og håper at dette blir bedre når ting roer seg litt, men jeg er en person som får alt av stress veldig lett i kroppen.. så det er vanskelig, men jeg gir ikke opp!

Men igjen, tusen tusen takk for at dere følger meg på denne siden! Det setter jeg enormt stor pris på. Jeg kjenner jeg gleder meg til juleferie nå også, og her hjemme har vi allerede hengt ut julelys på verandaen, så her er det julestemning! Ha en forsatt fin uke alle sammen, og husk å følge psyktaerlig og psykmagasinet på Snapchat!

  • Martine-Othelie Almaas

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no