Første eksamen

Hei igjen alle sammen.

Tiden flyr og jeg er midt i en periode som er stressende og det kjennes godt på kroppen at eksamensperioden er i gang. Jeg skrev sist at jeg var i praksisbobla mi, og nå er jeg i eksamensbobla mi. Jeg har kun eksamen å fokusere på, og den første eksamen jeg skal ha er K&H og den starter tirsdag 7. Mai og skal leveres fredag 10.Mai. Denne eksamen er fordelt på fire dager, og de tre første dagene er forberedelsesdager, der jeg skal lage og forberede et produkt jeg skal levere på fredag sammen med et refleksjonsskriv. Denne eksamen er en av tre jeg gruer meg mest til, og det er nok fordi jeg føler dette er det faget som jeg synes er mest utfordrende. Jeg skal totalt ha fem eksamener, og disse er fordelt hver uke nå fram til og til og med første uka i juni.

Mange kan nok tenke at K&H er lett, og at dette er noe jeg skal kunne klare bra, men det er vanskeligere enn man skulle tro. Men! jeg er positiv, og håper og tror at dette vil gå bra. Jeg skal virkelig gå inn med en positiv innstilling, og skal prøve å kose meg med oppgaven.

Jeg skal selvfølgelig prøve å bli flinkere til å skrive her inne, men jeg har utrolig mye annet å fokusere på og derfor blir dette satt litt til side. På onsdag skal jeg være med kurslederne på Stepps og Stairways på en forsterkningsteamkveld, for å fortelle min historie og erfaring med denne behandlingen og det gleder jeg meg utrolig mye til. Jeg gleder meg til å se behandlerne mine igjen, og virkelig snakke til kursdeltakerne og deres pårørende om at det finnes en lys framtid. Jeg vil virkelig få dem til å forstå at man kan bli frisk og stabil, og få et kontrollert liv som man både kan elske og hate. Som jeg har sagt før og som jeg sier igjen, jeg har endelig lært å like og håndtere livet med oppturer og nedturer!

Som dere vet, så ser dere meg også på Snapchatkontoene; Psykmagasinet og Psyktærlig (psyktaerlig som brukernavn). Jeg har eksamenspause fra Psyktærlig nå fram til eksamensperioden er over, men er tilbake der etter dette.

  • Martine-Othelie Almaas

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no