Godt å ha noe å se fram til

02.03.18 – Hverdagsinnlegg

Hei alle sammen. Håper dere har hatt en fin uke så langt, og for min del er jeg veldig klar for helg. Håper dere også er klare for det. Jeg og Christian skal reise på hytta hans i Sverige i dag, og håper på å få prøvd oss litt på langrennski i helga. Planen var egentlig at vi skulle stå på slalom i Åre på lørdag, men det er meldt overskyet og -12 grader og det skulle da føles ut som -20. For min del er det ikke så gøy å stå på slalom når det er så kaldt som det er nå, i tillegg koster det jo en del penger for å kjøre i bakkene, så da venter vi til det blir litt varmere i været.

På tirsdag feira vi morfar med kake og vaffel og det var kjempekoselig. Det ble ikke tatt så mange bilder der, fordi jeg ble så opptatt av å spise kake så jeg glemte meg litt bort – haha. Kake og vaffel er godt, klarer ikke å styre meg når det er på bordet, så det ble ikke så mange bilder. Men jeg tenkte å vise dere de bildene jeg har fra bursdagen, det viktigste er jo at morfar hadde en fin dag og det tror jeg han hadde.

Siden jeg ikke hadde noe kamerastativ og jeg ikke ville be noen ta bilde av meg, så ble det klassiske speilbilder.

I går (torsdag), var jeg på lunsj med en av mine beste venner og hun heter Helene. Vi var på Egon Solsiden, og vi storkoste oss. Vi satt å snakka i tre timer og det synes jeg er så hyggelig. Det er godt å bare kunne snakke seg bort og glemme tiden litt med en god venn. Jeg har endelig funnet ut hvem som er mine ekte gode venner og det gjør meg trygg. Jeg er vant til at jeg nesten hele tiden må ta kontakt og være den som alltid skal være “planleggeren”, men det at mine venner nå også tar initiativ til å møte meg, er kjempestas for min del. Jeg er virkelig ikke bortskjemt når det kommer til å ha venner, så bare en liten melding kan gjøre dagen min mye bedre.

Jeg må virkelig si at jeg gleder meg til denne helgen, det å dra på hytta for å slappe av gir meg en veldig indre ro i kroppen. Selv om det er kaldt, så må vi hvertfall prøve oss en liten tur på langrennski. Det blir ikke så mye ski på meg nå denne våren heller, fordi i påska skal jeg på hytta til tante og familien og der er det ikke så mye snø. Det er på Agdenes og ligger ved sjøen. Vi har som tradisjon å dra på besøk til de hver påske og den tradisjonen liker jeg godt. Vi pleier som regel å grille i fjæra og ha quiz på påskeaften med mange andre som har hytter der (hvis været tillater det selvfølgelig). I fjor var det strålende sol, og det var superdeilig å sitte ved bergveggen med sol i ansiktet og lukten og lyden av hav.

Jeg gleder meg skikkelig til tiden framover nå. Det blir jo selvfølgelig litt stress med tanke på de to eksamene jeg skal ha i mai, men jeg gleder meg fortsatt til en fin vår og sommer. Gleder meg til å bli ferdig med eksamene, dra på konserter,  reise til Thailand, dra på festival og selvfølgelig reise en tur til pappa og søsknene mine.

Noen av dere som gleder dere til noe spesielt denne våren og sommeren? Har dere noen mål som dere har satt dere?

Håper virkelig at dere synes det er litt hyggelig å se  innlegg med litt hverdagsinfo og bilder. Jeg tenker at det er godt for dere at det ikke bare blir generell informasjon om meg og behandlingen jeg har gått i, men denne informasjonen er også kjempeviktig! Det må dere huske på. Men jeg synes det er litt greit at dere også kan få litt innblikk i andre ting jeg gjør også. Jeg håper på å få lagt ut et innlegg på søndag om det hovedmålet jeg satte meg når jeg starta i behandling. For meg, så har denne behandlingen endra meg mye som person, fått meg til å se ting jeg aldri har tenkt over før og jeg føler meg egentlig som et mye bedre menneske. Jeg er så takknemlig for at jeg fikk den sjansen og virkelig kom inn en plass der jeg følte meg sett og forstått. Vi mennesker trenger å føle tilhørighet og forståelse, hvis ikke kan livet bli ganske kjipt.

Jeg ønsker dere alle en kjempegod helg og nyt den. Enten om du ser på serie hele helgen, kommer deg ut en tur eller fester. Det er bare viktig at vi gjør ting vi liker og som får oss til å føle oss litt bedre. Kanskje du allerede har et mål for helgen?

  • Martine-Othelie Almaas

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no