Konfirmasjon

Da er Lisa konfirmert!

Da er stesøstra mi konfirmert, og det var en kjempefin dag med familie og venner. Jeg tror og håper at Lisa hadde en flott dag, det hadde hvertfall jeg. Hun hadde humanistisk konfirmasjon i Levanger i går (lørdag), og seremonien var kjempefin. Tenkte å vise dere noen bilder fra dagen til Lisa.

«Til Lisa. Gratulerer med dagen som var i går. Håper du hadde en fantastisk dag, og at den ble som forventet. Jeg er utrolig glad i deg og du betyr veldig mye for meg. Du vet at du alltid kan snakke med meg hvis det er noe, spesielt hvis det er noe du kanskje ikke vil fortelle til foreldrene dine, haha. Jeg er her for deg uansett! Du er sterk, modig, snill, omsorgsfull og en person med ståpåvilje! Stå på med fotball og skole, så skal du se at du får til det du vil. Gjør så godt du kan, så er det mer enn bra nok. Glad i deg. Stor klem fra stestoresøster Martine-Othelie.»

Bildedryss fra dagen

Håper dere satt pris på bildene fra konfirmasjonen! Dere vet alle at jeg snart har eksamen i to fag, og det blir tøft, godt og krevende på en gang. Heldigvis er det ikke lenge til sommerferie og tur til Thailand med familien til Christian og Christian selvfølgelig. Jeg holder motet oppe! Jeg er snart ferdig, og jeg skal gjøre så godt jeg kan. Det må dere også gjøre.

Jeg skal prøve å få skrevet et innlegg til så snart jeg får muligheten. Denne uken skal jeg fokusere på å øve til eksamen, jeg skal dra på Nidaros DPS for å fortelle mine erfaringer i behandling for nye kursdeltakere i Stepps og det ser jeg virkelig fram til. Jeg vet at de jeg vil møte på tirsdag, vil være der jeg var når jeg starta i behandling og kanskje dårligere også. Det er derfor enda viktigere for meg å møte opp, fordi jeg vet at alt den behandlingen har å by på, fungerer! Jeg har aldri følt meg så bra som jeg gjør i dag, takket være den behandlingen jeg har gått og de behandlerne jeg hadde der. Jeg er så stolt over meg selv, og jeg er stolt over alt jeg har fått til så langt. Det gjelder bare å ikke gi opp.

  • Martine-Othelie Almaas

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stinena@hotmail.no