Om meg

Jeg heter Martine Othelie Almaas, er 22 år gammel, kommer fra Trondheim og studerer til å bli barnehagelærer ved Dmmh.

Jeg er født i Oslo og hadde mine to første år der, så flyttet jeg og mamma til Trøndelag og her har jeg bodd siden. Faren min og mine tre søsken bor på østlandet. Jeg har alltid bare bodd med mamma og det har vært kjempehyggelig. Jeg har også en kjæreste som jeg har vært sammen med i snart 4 år, og vi har også blitt samboere.

Denne nettsiden handler om psykisk helse og om hvordan livet som psykisk syk har vært, og om hvordan jeg har det i dag. Jeg har diagnosene Borderline personlighetsforstyrrelse og ADHD med indre uro, men fokuset på denne nettsiden er ikke på disse lidelsene, men på hvordan man kan lære seg å takle livet med oppturer og nedturer. Det som også er viktig å forstå, er at den type behandling jeg har hatt, kan hjelpe hvem som helst. Så om du ikke har ADHD eller Borderline, så kan denne nettsiden hjelpe deg uansett. Det er fordi alle mennesker har følelser og tanker, og mange sliter med å håndtere disse innimellom. Det er derfor viktig å bli bevisst hvordan man tanker og føler, og hvordan man faktisk reagerer på disse. Nettsiden handler rett og slett en del om å lære seg hvordan man kan håndtere når livet blir vanskelig eller utfordrende.

Jeg har gått i behandling i mange år og fikk diagnosene når jeg var 18 år gammel. Jeg har vært i BUP (Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk) og i DPS (som er voksenpsykiatrien). Jeg har gått i behandling i mange år, og har endelig lært meg hvordan jeg skal leve med diagnosene, jeg har lært hvordan jeg takler livet med oppturer og nedturer og ikke minst lært at jeg ikke er diagnosene mine! Jeg er endelig stabil i dag, og elsker det!

Psykisk helse er noe jeg brenner for og vil virkelig få folk til å bli mer åpen om hvordan de egentlig har det og at det er greit å ha en dårlig dag.

Jeg vil skrive om hverdagslige situasjoner, om behandling jeg har gått i og skrive litt generelle fakta om diagnosene osv.

  • Jeg sitter i styret i Mental Helse Ungdom Trondheim, og er også foredragsholder der.
  • Jeg er også fast vlogger på to forskjellige Snapchatkontoer: psyktaerlig (mandager) og  psykmagasinet (onsdag kl 18.00-torsdag kl 18.00).
  • Fullført STEPPS og STAIRWAYS ved Nidaros DPS 2016/2017 ,  Stepps og stairways

Mail: martineotheliealmaasblogg@gmail.com

Instagram: https://www.instagram.com/martineotheliealmaas/?hl=nb

Facebook: https://www.facebook.com/martineothelie97/ 

Hvis KRISE ring:

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no