Påskeferie🐣

Hei alle sammen og god påske!

Denne uken har jeg “påskeferie” fra nettsiden. Jeg er veldig sliten for tiden og bruker denne uken på å fokusere på å gjøre ting som gir meg energi, også skal jeg bare nyte påskedagene. På mandag, tirsdag og litt i går (onsdag) har jeg bare lest på de fagene jeg tar, for å komme meg gjennom planen jeg har satt meg. I går tok jeg endelig påskeferie og jeg skal virkelig nyte dagene.

Jeg liker påske veldig godt, men det er fordi jeg vet at vi alltid drar på hytta til tante og onkel på Agdenes. Det er en tradisjon, der hele familien på mamma sin side møtes. I morgen tidlig drar jeg, mamma og Trond (stefar) dit. På fredag skal vi feire bursdagen til Sofie som blir 5 år og hun er den eldste ungen til Charlotte (eldste søskenbarnet mitt). Mimmi, morfar og tante Eva kommer også på hytta. På lørdag og påskeaften, blir det grilling i fjæra og quiz, før vi har en ordentlig påskeaftenmiddag på hytta på ettermiddagen. Jeg gleder meg enormt mye til å dra dit og jeg gleder meg til å være sammen med familien min. De betyr alt for meg.

Været ser hvertfall perfekt ut i helga og det er jeg veldig glad for!

Det blir nye oppdateringer til uka, med nytt tema og bilder fra påskehelga. Håper alle sammen får en strålende påske, også er det viktig å bare nyte hver eneste dag som går. Jeg gleder meg bare til å komme til havet og å kunne sitte i fjæra og på hytta med folk som jeg virkelig bryr meg om og som betyr alt for meg. Jeg er uendelig glad og takknemlig for alt jeg har og alle de gode folkene jeg har i livet mitt.

Det blir nok også en oppdatering på facebooksiden min i helga, følg meg gjerne der – lik siden her.

God påske!💛

  • Martine-Othelie Almaas

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no