Praksisbobla

Hei alle sammen, nå er det virkelig lenge siden jeg har skrevet på nettsiden. Alt har rett og slett gått i ett siden jul, og det er først nå jeg begynner å komme tilbake til en rutine i hverdagen. Jeg har gått i en praksisboble siden jul, og nå er jeg ferdig med det og tilbake på skolebenken. Det er synd at jeg ikke har klart å skrevet som jeg skulle ønske, men sånn er livet innimellom. Siden jul har jeg vært i to bursdager, en til samboeren til søskenbarnet mitt som ble 30 år, også var jeg i 25 års dag til søskenbarnet mitt (søstra til hun som er samboer) forrige helg. Det var utrolig hyggelig å feire begge to!

I går hadde vi styremøte med Mental helse ungdom Trondheim hjemme hos meg, og vi fikk fordelt oppgaver og jeg fikk da ansvaret for arrangementene som skal skje framover. Det vil da si at jeg oppretter arrangement på Facebook siden vår, slik at medlemmer og alle dere andre har tilgang til å se det og evt. være med. Mental helse ungdom Trondheim er opp til 31 år, og det er superenkelt å melde seg inn. Det koster kun 60kr i året, og det eneste du trenger å gjøre, er å sende SMS med kodeord “MHU MEDLEM” til 2490, eller du kan melde deg inn på nettsiden. Dette er et kjempeflott tilbud, der vi har treffsteder med ulike aktiviteter, kurs, og vi har også foredragsholdere, og jeg er en av de. Jeg og styrelederen har vært ute på forskjellige steder og holdt foredrag, og det har vært og er utrolig givende.

I dag har jeg øvd på ukulelen min, og venter nå på at Maren (en av mine beste venner) skal komme på besøk en tur før hun reiser til Spania i morgen. I kveld skal jeg på bursdag til ei i klassen på studiet, i morgen skal jeg i bursdag til morfar også blir jeg med mamma og stefaren min Trond til Levanger der de bor. Ukene flyr, og det er virkelig ikke lenge igjen til jeg er ferdig med første studieår, og det blir veldig godt, men samtidig er det utrolig rart at tiden går så fort. Det er alltid mye å gjøre, så jeg rekker ikke å følge med dagene og ukene egentlig, haha. Men er det en ting jeg er opptatt av, så er det å nyte hver dag som går uansett. Jeg finner på koselige ting i hverdagen, og setter pris på det. Det viktigste for meg er å være med mennesker som gir meg energi og som får meg til å føle meg glad.

Er det en ting jeg skal bli flinkere til, er å oppdatere siden min her inne. Jeg synes det er kjipt at jeg ikke har fått til å skrive noe siden jul, men jeg har måttet ta vare på min egen helse midt oppi alt, og da kom nettsiden i siste rekke. Husk at dere kan snakke med meg på Facebook siden min og skrive til meg der, også er jeg fortsatt på Psyktaerlig sin Snapchat på lørdager og Psykmagasinet sin Snapchat på onsdager kl 18.00-torsdager kl 18.00.

  • Martine-Othelie Almaas

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no