Snart er det eksamen

Torsdag 15.11.18

God formiddag alle sammen! Da er det snart helg, og jeg gleder meg veldig til å slappe av. Har jobba med eksamensoppgaver hele uka, og har litt over to oppgaver igjen som må gjøres før jeg tar helg. Jeg har eksamen på onsdag, og det jeg har eksamen i heter BUL, og det står for barns utvikling, lek og læring. Her skal vi kunne om barns medvirkning, pedagogiske grunnsyn, hvordan man best mulig kan utvikle en gruppe mennesker, vi har om menneskelig tilgjengelighet og mye annet. Det er mye å huske på, men samtidig går det greit fordi dette er noe jeg interesserer meg for.

Jeg kjenner jeg gleder meg til å være ferdig utdannet, fordi jeg vil så fort som mulig komme meg i jobb i en barnehage. Jeg skal i praksis etter jul igjen, og gleder meg allerede kjempemye. Jeg trives kjempegodt med både de ansatte og barna i barnehagen, og det er jo et stort pluss for min praksistid. De ti dagene jeg var i praksis nå fløy av gårde, fordi det var så utrolig gøy! Hver dag var kjempemorsom, interessant og lærerik. Anbefaler virkelig dere som vurderer å bli barnehagelærere til å bli det, det er så langt kjempeinteressant og jeg stortrives både på høgskolen og i praksis.

I dag sitter jeg å øver, og gleder meg til jeg blir ferdig med oppgavene, slik at jeg kan gå gjennom dem for å memorere det jeg har skrevet.

Hva gjør du om dagen? Kanskje du har en eksamen snart? Kanskje du har noe spesielt som skal skje i jobb? Håper uansett at dere har en flott torsdag, så skrives vi snart.. haha.

  • Martine-Othelie Almaas

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no