Ta vare på hverandre

Hei alle sammen, håper dere lærte litt fra innlegget i går. I dag er jeg på snapchatbrukeren til Psykmagasinet og temaet i dag er medisinering og selvskading. I går kveld var jeg på det siste profftreffet med Forandringsfabrikken før jul. Vi spiste grøt, lagde julekort og spilte et spill som var veldig gøy.

Det er veldig viktig å ta vare på hverandre, og særlig nå i førjulstiden og i jula. Det er mange som ikke har noen å feire jul med, noen har mistet noen og andre har kanskje opplevd traumatiske ting som gjør at de ikke kan feire jul sammen med familien sin. Det er derfor viktig å være takknemlig for alt vi har og at vi faktisk har det ganske bra. Jeg er veldig takknemlig for at jeg har en familie som er der for meg og støtter meg. Det har selvfølgelig vært mye nedturer og tull i min familie også, men jeg skal virkelig ikke klage. Jeg vet at det er mange som har det mye verre enn meg selv. Håper alle har en så bra og fin førjulstid som mulig. Hvis det er noen som trenger noen å snakke med, så er det bare å ta kontakt med meg. Jeg prøver å hjelpe så godt jeg kan. Dere kan også legge til «psykmagasinet» på snapchat for å snakke med meg der på chaten hver onsdag.

Husk å følge oss på Snapchat!

  • Martine-Othelie Almaas

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stinena@hotmail.no