Vel overstått

God helg alle sammen!

Endelig er jeg ferdig med dramaeksamen og har nå bare to eksamener igjen før sommerferie. På tirsdag har jeg eksamen i NHB (natur, helse og bevegelse) og uka etter har jeg musikkeksamen som foregår over fire dager slik det har gjort denne uka. Jeg lovte dere bilder fra forestillingen vår, og selvfølgelig skal dere få det.

Jeg skreiv sist at jeg ikke ville røpe noe om hva vi skulle være på denne eksamen, men svaret er da maur. Vi fikk utdelt diktet “Mauren” av Inger Hagerup og skulle bruke dette som en impuls for vår forestilling. Forestillingen skulle vare i 10-12 minutter og være for aldersgruppa tre til seks år. Jeg inviterte da avdelingen jeg var på i min praksisperiode, og dette er de største barna i barnehagen, altså fem til seks åringer. Det var utrolig gøy å se/møte barna igjen, og at de ble så glade for å se meg og ikke minst at de likte forestillingen. Jeg savner de utrolig mye, så det var kjempekoselig å møte dem igjen. 

Under ser dere diktet som var vår impuls.

Mauren 
 Liten? 
 Jeg? 
 Langtifra. 
 Jeg er akkurat stor nok. 
 Fyller meg selv helt 
 på langs og på tvers 
 fra øverst til nederst. 
 Er du større enn deg selv kanskje?

Av Inger Hagerup (1905-1985)

Når det gjelder hvordan forestillingen gikk, så tror og håper jeg at alt gikk greit. Det vi eventuelt ville ha endret på fortalte vi sensor, men jeg er personlig veldig stolt over hva gruppa mi klarte å få til på disse dagene og at det gikk så bra som det gjorde. Det jeg er spent på nå er karakteren jeg får, for dette er individuelt, så det blir spennende!

Her kommer noen bilder fra forestillingen.

Under finner dere linker til to videosnutter fra forestillingen som jeg håper dere får sett, gjerne gi meg tilbakemelding om dette ikke skulle fungere.

I grotten til Petter edderkopp

Maur masj

Jeg ønsker dere alle en riktig god helg også er det ikke lenge til jeg skriver igjen. Helga mi vil bestå av øving til NHB eksamen og hvile.

  • Martine-Othelie Almaas

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no