Vi skal bli samboere

Da er det fredag og helg, og jeg gjør klart det siste jeg skal ha med meg på reise før vi drar i ettermiddag. I dag skal jeg og Christian reise til Oslo, vi skal bo på hotell, vi skal møte pappa og søsknene mine i morgen og i morgen kveld, skal vi på konsert. Vi skal på «We love the 90s» på Telenor Arena, og jeg gleder meg enormt mye til å se/høre artistene jeg er oppvokst med. Da jeg var liten, stod jeg foran tv`n og sang til mange av disse sangene, særlig til Hanson brothers, haha. Jeg gleder meg veldig til denne helga, det blir kvalitetstid med Christian, jeg får møte familien og jeg får hørt sanger fra oppveksten. Det kan ikke bli en bedre helg!

På tirsdag skrev jeg og Christian under på kontrakten til den leiligheten vi skal leie til høsten, og endelig kan vi slappe av og vi kan nå nyte tiden framover. Jeg kjenner at det skal bli godt å bli ferdig med eksamene jeg skal ha nå i slutten av mai. Heldigvis har jeg mye å glede meg til både før og etter de, og jeg må bare ha troen på meg selv. Jeg må gjøre mitt beste, og det er bra nok. Jeg må tenke på alt det fine jeg skal oppleve framover, og at når jeg er ferdig med disse i mai, er jeg ferdig med videregående. Endelig!

Tanken på å bli samboer gjør meg utrolig glad og lettet. Jeg har endelig blitt så frisk at jeg vil flytte for meg selv, og forlate «redet». Jeg vil begynne på studier til høsten og jeg gleder meg virkelig til framtiden. Jeg har alltid vært utrolig avhengig av mine nærmeste på grunn av de utfordringene jeg har og har hatt, så det er en stor forandring for meg å kjenne på «frihetsfølelsen». Vi skal leie en treroms leilighet, og lille Hera skal også være med på den nye reisen vår. Vi bli nå en liten familie, og jeg klarer nesten ikke vente til høsten. Men heldigvis er det veldig mye annet som skjer før det, og etter jeg ble så frisk som jeg er i dag, er det viktig for meg å leve litt i nuet. Jeg har aldri vært flink til å ta vare på de små tingene i hverdagen, de små fine øyeblikkene, og jeg har endelig blitt mye bedre på dette nå. Derfor konsentrerer jeg meg først om den fine helga som kommer nå. Håper dere alle får en fantastisk helg, og husk! Ta vare på de små gledene i hverdagen, og ta vare på deg selv og de du er glad i.

  • Martine-Othelie Almaas

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stinena@hotmail.no