Vil du dele din historie?

Vil du dele noen erfaringer og opplevelser fra ditt liv?

Hei alle sammen. Dere vet alle at jeg har en liten pause for tiden pga eksamen, men jeg har tenkt en del på det innlegget jeg skal dele nå og ville dele dette med dere nå og i dag. Jeg er som nevnt tidligere veldig opptatt av åpenhet rundt psykisk helse og er på jakt etter flere som vil det samme. Hvis noen av dere der ute er interessert i å dele deres historier med andre her på nettsiden min, gjerne ta kontakt med meg!

Dere kan selvfølgelig være anonyme hvis dere ønsker det. Jeg har ingen krav eller ønsker, det jeg vil er at andre folk skal forstå at vi alle har tanker og følelser og at vi takler ting helt forskjellig. Det er ikke snakk om psykiske lidelser eller plager her heller, det kan godt være hverdagsproblematikk fordi det er så mye vi mennesker ikke snakker om eller deler med andre. Det som er helt sikkert, er at ingen mennesker har det helt topp hele tiden, og det er derfor viktig at vi alle står sammen og jobber for åpenhet. Jeg sier ikke at vi skal bli et samfunn der vi klager over alle negative tanker og følelser til andre, men at vi skal vi obs på de og at vi kan lære oss hvordan vi takler hverdagen, følelser og tanker som er vonde. Alle mennesker takler både gode og vanskelige situasjoner forskjellig, derfor kan det være fint at mange av dere der ute kan dele deres historier videre. Det kan også være historier der dere har opplevd noe helt fantastisk også! Jeg vil bare at dere skal vite at jeg setter stor pris på at folk deler, og jeg ønsker da at dere vil hjelpe!

Håper virkelig at noen av dere tar kontakt og vil dele. Jo flere som deler, jo mer åpenhet får vi! Ha en fin helg alle sammen.

Kontakt: Facebooksiden min eller mail: martineotheliealmaasblogg@gmail.com

Husk også å følge psyktaerlig, psykmagasinet og mhutrondheim på Snapchat.

  • Martine-Othelie Almaas

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no